Welcome to SEKEM Scandinavia.com - SEKEM Circle

Agenda

Sekemdagen 2017

Donderdag 28 september: Helmy Abouleish op Op Hodenpijl (Schipluiden) 's avonds.
Vrijdag 29 september: Pakhuis de Zwijger (Amsterdam) met Helmy Abouleish, Willem Ferwerda en misschien nog iemand. 's avonds.
Zaterdag 30 september: Helmy Abouleish in Gent.

Leest u hier het volledige programma. 

Reis naar SEKEM

Wij zijn voornemens om van zaterdag 11 tot en met zaterdag 18 november 2017 een reis naar SEKEM te organiseren. Wij zullen uitgebreid kennis maken met alle aspecten van het werk op de SEKEM farm, de scholen, het werk met kinderen met een verstandelijke beperking, de SEKEM bedrijven en de Heliopolis Universiteit. Daarnaast maken we uitstapjes naar het Egyptische museum, de piramiden en de Madrassa Sultan Hassan. Aansluitend kan de nieuwe ontginning in Minya bezocht worden, met een uitstapje naar Amarana waar we de resten van de koningsstad van Echnaaton en Nefertiti zullen bezichtigen. Meer informatie volgt.

De reissom zal iets boven de duizend euro liggen. Het uitstapje naar Minya en Amarna zit niet bij dat bedrag inbegrepen.

U kunt zich vast op de belangstellendenlijst laten zetten door een bericht te sturen naar info @ sekemvrienden . nl. Telefonisch aanmelden kan bij Hendrik Jan Bakker, 06 4492 0544.